Er du vores nye bestyrelsesmedlem? 

Vil du gerne prøve kræfter med en udviklingen ambitiøs frivillig social foreningen, og har du mod på at stå spidsen for innovative strategiske tiltag, er det måske dig vi er på jagt efter, som frivillig bestyrelsesmedlem i SheZones bestyrelse.

Du må gerne have erfaring fra tidligere bestyrelsesarbejde eller fra foreningslivet. Som frivillig bestyrelsesmedlem i foreningen får du mulighed for at prøve kræfter med ledelse, udvikling af strategi- og handleplaner, CSR, fundraisin, planlægning og afvikling af events, nedsætning af udvalg, understøtte foreningens to ansatte projektledere og deltage i møder med vores samarbejdspartnere bl.a. Københavns Kommune, DGI Storkøbenhavn og Nørrebro Idrætsråd. 
 
Vi ser mangfoldighed som en styrke, og tror på, at alle har ressourcer, kompetencer og ideer, der kan bidrage til den forsatte udvikling af SheZones aktiviteter. Derfor opfordrer vi alle uanset baggrund til at søge stillingen. 

SheZone er en idrætsforening i København, der laver aktiviteter og events for kvinder og piger på tværs af alder, etnicitet og status. Formålet med SheZone er at skabe et fællesskab for piger og kvinder, hvor idræt, bevægelse og leg er i centrum. Der er omkring 500 medlemmer og omkring 50 frivillige i foreningen. 
 
SheZones kerneværdier er mangfoldighed, inklusion, fællesskab og frivillighed. 
Vi tror på, at inklusion og fællesskab er vejen til gensidig inklusion og fællesskab mellem personer fra forskellige sociale grupper, kulturer og aldersgrupper. 

I SheZone er den frivillige indsats, det individuelle engagement, kreativitet og fælles udvikling den bærende kraft. Derfor sætter vi frivilligpleje og kompetenceudvikling højt.  
 
 
Vil du være med? Der er generalforsamling d.21/3 2018. 
Så skriv til camilla@shezone.dk ​

SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172