FunFitness Dans 

 

DANS

I SheZone elsker vi at danse! Du skal ikke være god til det men bare gerne vil være med på holdet og i fællesskabet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os hvis du vil til gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 

 

Crossdance i Korsgadehallen onsdage fra kl. 18.00-19.00 med Amanda

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance™ lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance™ det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt!

Tilmelding åbner op til august og holdet starter i september. 

 

Zumba i Korsgadehallen


Zumba er dans for alle fra 14 år. Du behøver ikke at have erfaring med at danse Zumba - alle kan være med. Timen vil være fyldt med god musik og latinamerikanske rytmer. Træningen er sjov, intens og fremfor alt effektiv ift. at få trænet kroppen. Der findes ingen forkert måde at danse Zumba på - det skal bare nydes, så kom og vær med på et hold fyldt med god energi.

Læs mere om holdet til august.


 

Dans & fitnesshold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172