Dans & fitness

 

DANS

I SheZone elsker vi at danse! Du skal ikke være god til det men bare gerne vil være med på holdet og i fællesskabet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os hvis du vil til gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 

 

Crossdance i Korsgadehallen onsdage fra kl. 18.15-19.15 med Amanda

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance™ lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance™ det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt!

Første gang 9/1-19 - men tilmelding hele sæsonen


Mavedans i Korsgadehallen, Nørrebro torsdage fra 16.30-18.00 med Maria

 

Kom og prøv mavedans i Shezone fordi mavedans fordi du prøver kræfter med din bløde side men også din vilde side. 

De orientalske rytmer indeholder bløde elementer der giver plads til sensuelle og feminine bevægelser og hurtige trommerytmer, der giver plads til at udfolde sig med hurtige trin og hurtige hofter. Mavedans kræver kontrol især ved isolationsbevægelser. Det sjovt og man lærer hurtigt at imponere sine klassekammerater med sine "Shakira moves". Mavedans kan danses af alle uanset højde og drøjde. Mavedans giver en flot holdning, styrke, balance og smidighed. Her på holdet vil vi øve hoftedrops, de 4 otte-taller, shimmies (hurtige ryst med hoften), mavepust og sug, bølgende og bløde arme og brystdrop. Vi vil træne teknik og bygge det sammen til en koreografi. 

Første gang 10/1-19 - men tilmelding hele sæsonen

 Zumba i Korsgadehallen, Nørrebro mandage kl. 19.00-20.00 med Chanett


Zumba er dans for alle fra 14 år. Du behøver ikke at have erfaring med at danse Zumba - alle kan være med. Timen vil være fyldt med god musik og latinamerikanske rytmer. Træningen er sjov, intens og fremfor alt effektiv ift. at få trænet kroppen. Der findes ingen forkert måde at danse Zumba på - det skal bare nydes, så kom og vær med på et hold fyldt med god energi.

Første gang 28/1-19 - men tilmelding hele sæsonen


2xFitnessDance i Korsgadehallen, Nørrebro, mandag og onsdag 


Er du vild med at danse, få sved på panden og smil på læben til rytmerne af god musik, og kunne du tænke dig at danse Zumba og Crossdanse? Så er FitnessDance lige holdet for dig. Med holdet FitnessDance får du muligheden for både at gå til Zumba og Crossdance, med SheZone. Du vil få et billigere og mere fleksibelt hold, hvor du kan danse to gange om ugen eller når du har mulighed for det.

Vi danser Zumba mandag fra kl. 20:00-21:00 med Chanett og Crossdance onsdag fra kl. 18:15-19:15 med Amanda.

Første gang: 18/2-19 - men tilmelding hele sæsonen         


 

FunFitness i Korsgadehallen/ Nørrebro Park Skole - Instruktør mangler!

FunFitness er pigernes hold. Her er der plads til gode idéer. Instruktørerne sørger for at du får pulsen op og bliver stærkere på en sjov måde. Til FunFitness laver man bl.a. stafetter, styrke, lege og udstrækning.

Vil du være instruktør og skabe dit eget hold med vores hjælp? Kontakt info@shezone.dk og hør mere om tid, sted, koncept og målgruppe. 

Dans & fitnesshold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172