Dans & fitness

 

DANS
 
 

Crossdance i Korsgadehallen onsdage fra kl. 18.15-19.15 med Amanda

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance™ lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance™ det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt!


Mavedans i Korsgadehallen, Nørrebro torsdagde fra 16.30-18.00 med Maria

Kom og prøv mavedans i Shezone fordi mavedans fordi du prøver kræfter med din bløde side men også din vilde side. 

De orientalske rytmer indeholder bløde elementer der giver plads til sensuelle og feminine bevægelser og hurtige trommerytmer, der giver plads til at udfolde sig med hurtige trin og hurtige hofter. Mavedans kræver kontrol især ved isolationsbevægelser. Det sjovt og man lærer hurtigt at imponere sine klassekammerater med sine "Shakira moves". Mavedans kan danses af alle uanset højde og drøjde. Mavedans giver en flot holdning, styrke, balance og smidighed. Her på holdet vil vi øve hoftedrops, de 4 otte-taller, shimmies (hurtige ryst med hoften), mavepust og sug, bølgende og bløde arme og brystdrop. Vi vil træne teknik og bygge det sammen til en koreografi. 

 

 
Streetdance i Korsgadehallen, Nørrebro onsdag kl. 17.00-18.00 med Oumayma

Holdet er for dig som elsker at danse til god musik. Instruktøren sørger for en hyggelig stemning og godt humør. Hun tager jer igennem flere stilarter inden for streetdance. Holdet er for piger, der gerne vil lære at danse - det er ikke en forudsætning, at man har gået til det før.Alder: 9-13 år

 

Zumba i Korsgadehallen, Nørrebro mandage kl. 20.00-21.00 med Chanett

 

FunFitness


FunFitness i Korsgadehallen/ Nørrebro Park Skole

 FunFitness er pigernes hold. Her er der plads til gode idéer. Instruktørerne sørger for at du får pulsen op og bliver stærkere på en sjov måde. Til FunFitness laver man bl.a. stafetter, styrke, lege og udstrækning.

Dans & fitnesshold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172