FunFitness Dans 

 

DANS

I SheZone elsker vi at danse! Du skal ikke være god til det, men gerne vil være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os, hvis du vil til en gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 

Crossdance i Korsgadehallen, onsdage kl. 18.00-19.00 med Amanda

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt! Holdet er for alle både begyndere og øvede - alle kan være i alderen 16-99 år. 

Tilmelding åbner op til august og holdet starter i september


Afrobeat for piger i Korsgadehallen, onsdag kl. 17:00-17:50 med Lona

​Er du til afrikanske rytmer og gerne vil lære nye koregrafier? Så skal du gå til afrobeat i SheZone. Holdet er for dig, der ikke har gået til dans før eller gerne vil hive en veninde med og lære det. Du kan forvente god opvarmning, hvor du får pulsen op og masser af svedige koregrafier. Det er for piger mellem 13 og 16 år. Vi lover, at det bliver sjovt og alle kan være med! 
Tilmelding åbner op til august og holdet starter i oktober

 

Zumba i Korsgadehallen

Zumba er dans for alle fra 14 år. Du behøver ikke at have erfaring med at danse Zumba - alle kan være med. Timen vil være fyldt med god musik og latinamerikanske rytmer. Træningen er sjov, intens og fremfor alt effektiv ift. at få trænet kroppen. Der findes ingen forkert måde at danse Zumba på - det skal bare nydes, så kom og vær med på et hold fyldt med god energi.

Læs mere om holdet til september.


 

Danse hold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172