Dans & fitness

Tilmeldingen  åbner d.1 juli 2018


Her kan du se holdene for efterårssæsonen 2018: 
Er der noget du savner? Så er du velkommen til at skrive til
christine@shezone.dk med dine gode idéer. Måske er du den næste nye instruktør i SheZone.


Vi tilbyder hold på Nørrebro og i Tingbjerg

 
Afrobeat i Tingbjerg fredag kl. 17.00-18.00 - starter uge 36

Kernen af afrobeat ligger primært i trommerne. Det startede tilbage i 70’erne med den nigerianske verdensberømte trommeslager, Fela Kuti, som er afrobeat ikonen.

Afrobeat er meget udbredt i Afrika men mest i den vestlige del af Afrika. Efterhånden er afrobeatet også ved at blive kendt verden rundt. Kunster som Wizkid, D’banj, Mr. Eazy & Yemi Alade er nogle af de mange kunster som har leveret afrobeat og sørger stadig for at lave nogle af de nyeste og hotteste musik indenfor afrobeat.

Afrobeat, som dans, er først ved at blive kendt i takt med musikgenrens udbredelse. Dansestile som ’’shoki’’, ’’azonto’’,  ’’guwara guwara’’, ’’soco’’ & ’’shaku’’  er nogle af det kendte afrobeat dansestile, som har slået igennem.  Afrobeat princippet er baseret på gentagelse, ligesom moderne elektronisk dansemusik.

I dansestilen er der fokus på at bevæge sig til trommerne og bas som spiller hurtige, polyrytmiske, og ofte komplekse rytmer. Det er sjovt, svedigt og ikke mindst sensuelt. Hvis du lærer at danse afrobeat, er du sikret til fester og dansegulvet , for afrobeat passer i princippet til alt.  


Alder: fra 15 år  Tingbjerg Skole
Instruktør: Lona 
 
FunFitness/Pigefitness - starter uge 36 
Pigefitness er for alle piger, der gerne vil have det sjovt i et trænings-fællesskab med fokus på styrke, kondi og smidighed. Det bliver med fart over feltet til god musik, og vi lærer at styrke kroppen med egen vægt, gennem øvelser der også kan bruges derhjemme. Alle er velkomne uanset niveau, og I kan selv være med til at byde ind!
Alder: 10-14 år i Korsgadehallen
Alder fra 8 år på Nørrebro Park Skole og i Tingbjerg (OBS mangler instruktør i Tingbjerg)

Street Dance - starter uge 36 onsdag den 5. september
Holdet er for dig som elsker at danse til god musik. Oumayma sørger for en hyggelig stemning og godt humør. Hun tager jer igennem flere stilarter inden for streetdance. Holdet er for piger, der gerne vil lære at danse - det er ikke en forudsætning, at man har gået til det før. 
Alder: 9-13 år  
 

Du tilmelder dig længere nede på siden 


 

Dans & fitnesshold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172