Dans & fitness

Der er åben for tilmelding.

Forår 2018

Bemærk, holdene i Korsgadehallen starter først i uge 8, efter vinterferien.


Vi tilbyder hold på Nørrebro og i Valby.

 
Zumba - pga. for få tilmeldinger er holdet aflyst. Vi håber at kunne starte et i Tingbjerg istedet. 
Zumba er dans for alle fra 15 år. Du behøver ikke at have erfaring med at danse Zumba - alle kan være med. Timen vil være fyldt med god musik og latinamerikanske rytmer. Træningen er sjov, intens og fremfor alt effektiv ift. at få trænet kroppen. Der findes ingen forkert måde at danse Zumba på - det skal bare nydes, så kom og vær med på et hold fyldt med god energi.
Alder: fra 15 år  Vigerslev Allé Skole
 
Pigefitness - starter d.5/2 
Pigefitness er for alle piger, der gerne vil have det sjovt i et trænings-fællesskab med fokus på styrke, kondi og smidighed. Det bliver med fart over feltet til god musik, og vi lærer at styrke kroppen med egen vægt, gennem øvelser der også kan bruges derhjemme. Alle er velkomne uanset niveau, og I kan selv være med til at byde ind!
Alder: 10-14 år i Korsgadehallen
Alder fra 8 år på Nørrebro Park Skole 

Bold-fitness - starter d.1/3 
Er for alle piger om elsker  pigefitness men vil have meget mere bold. Vi er i den lukkede dansesal i Korsgadehallen. Der trænes med elementer fra fodbold og håndbold. Der vil både være styrke, stafet og smidighed.
Alder: fra 9 år i Korsgadehallen

Fun Fitness -  starter d.28/2

Fun Fitness er forbudt for drenge.
Stephanie og Alexandra er jeres instruktører. De sørger for en time med masser af bevægelse til god musik. I skal bl.a. danse, spille stikbold og selv være med til at komme med idéer til fx. lege og stafetter. 

Street Dance - starter d.28/2
Holdet er for dig som elsker at danse til god musik. Oumayma sørger for en hyggelig stemning og godt humør. Hun tager jer igennem flere stilarter inden for streetdance. Holdet er for piger, der gerne vil lære at danse - det er ikke en forudsætning, at man har gået til det før. 
Alder: 9-13 år 

 
Mor & Datter fitness og bevægelse - VI MANGLER INSTRUKTØRER
Vil du gerne gå til holdtræning med din datter, hvor I sammen leger og bevæger jer til smidighed og god kondition? Så er dette hold lige noget for jer! Her kan alle være med, og vi sætter fokus på, at vi skal hygge os samtidig med, at der kommer sved på panden. Træningen vil være bygget op om forskellige lege og aktiviteter, med fokus på styrke, bevægelse og yoga-øvelser. Her kan alle være med uanset niveau -det vigtigste er bare, at vi er sammen om aktiviteterne.
Døtre 7-10 år. Vigerslev Allé Skole


Du tilmelder dig længere nede på siden 


 

Dans & fitnesshold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172