Events


SheZones events er vores måde at understrege vigtigheden af fællesskab. Vores frivillige i Event-teamet gør alt hvad de kan for at skabe sjove, underholdende, og ikke mindst hjertevarme events som bidrager til foreningens drøm om at gøre en forskel.
SheZone events er dem, der forbinder på tværs af alder, medlemsskab og frivillighed. SheZone events er også en mulighed for nysgerrige piger og kvinder, til at få indsigt i hvad SheZone er, og hvad vi har at tilbyde. 

Glæd dig til d.6/5 2018, hvor du inviteres med SheZone i naturen! 

Tag din mor, søster eller døtre med, når SheZone inviterer piger og kvinder i alle aldre med en friluftstur søndag d.6/5 fra kl.10.00-14.00 i Hareskoven. 

I løbet af dagen skal vi: 
- Klatre i træer med seje træklatreinstruktører 
- Lave mad over bål 
- Lege og bevæge os 
- Lære mere om, hvordan vi bruger vores natur 

Vi tager sammen ud i skoven med bus fra enten Hillerødgade Bad og Hal eller Kirsebærhavens Skoles svømmehal med afgang kl.10.00. Når programmet er slut kl.14.00, så kører bussen tilbage til København. 

Du skal tilmelde dig via nedenstående link. Tilmelding er gratis og husk at tilmelde både dig selv og dit barn. Èn tilmelding gælder for én plads i bussen. Vær opmærksom på, at du tilmelder dig fra det rigtige afgangssted (hvor bussen også kører tilbage til). 

Du tilmelder dig ved at klikke på begivenheden i bunden af denne side.
Uden tilmeldingsbekræftelse kan du ikke komme med. 

 

SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172