FunFitness Puls og Styrke

 

Puls og Styrke 

I SheZone elsker vi at bevæge os! Du skal ikke være god til det, men gerne vil være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os, hvis du vil til en gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 
    


Puls og Styrke for forældre (+ børn op til 5 år) i Hillerødgade Bad og Hal, Søndag kl. 14:00-15:00 med Louise og Thea
​Holdet er for dig, som sidder og venter på din datter, mens hun er til svømning og for dig, som bare har lyst til at få trænet. Du vil blive udfordret i både puls og styrke og vejledt igennem alle øvelser. Formålet er at styrke alle de store muskelgrupper, som ben, balder, ryg, mave, bryst og arme samt konditionen. På dette hold er der plads til sjov og spas samtidig med vi træner. Der vil desuden være plads til at mindre søskende (børn under 5 år) kan tumle rundt i lokalet samtidig med at du træner.

Puls og Styrke hold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172