FunFitness Puls og Styrke

 

Puls og Styrke 

I SheZone elsker vi at bevæge os! Du skal ikke være god til det, men gerne vil være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os hvis du vil til gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 


Puls og Styrke for piger på Nørrebro Park skole, Torsdag kl. 17:00-18:00 med Louise 
​Puls og Styrke pige, er vores fitness hold for piger i alderen 12-16 år. Du vil få trænet hele kroppen gennem styrkeøvelser kombineret med konditionsøvelser, der får pulsen helt op, og god musik. Så er du til sved på panden, smil på læben og en god omgang træning med fokus på fællesskabet og det at være aktiv sammen med andre på en sjov og legende måde, så er Puls og Styrke pige lige noget for dig!        Puls og Styrke for forældre og brøn i Hillerødgade, Søndag kl. 14:00-15:00
​Er for dig, der venter på din datter, mens hun er til svømning og som selv har lyst til at få trænet. Du vil få sved på panden og styrket kroppen sammen med de andre mødre. Der vil desuden være plads til at mindre søskende (børn under 5 år) kan tumle rundt i lokalet samtidig med du træne. 

Puls og Styrke for kvinder i Osramhuset, Mandag 
​​Puls og Styrke er for dig, der gerne vil have sved på panden, smil på læben, pulsen op og styrket kroppen. Holdet vil fokusere på fælleskab og det at være aktiv sammen. Du vil få trænet hele din krop gennem bl.a. makkerøvelser, cirkeltræning og styrkeøvelse. 

Puls og Styrke hold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172