Svømning

Hos SheZone har vi KUN kvindelige instruktører, og svømmehallen er åben KUN for SheZones medlemmer, imens der er undervisningen.
Vi har ikke fokus på konkurrence men på, at alle skal føle sig trygge i vandet. Vi har det sjovt samtidig med, at vi bliver dygtigere svømmere. 

Tilmelding fra 1. september 2017 kl.10.00

Sæsonstart for svømmehold i Hillerødgade: 23/9 2017
Sæsonstart for svømmehold på Kirsebærhavens Skole: 25/9 2017

Du tilmelder dig længere nede på siden, hvor du klikker på det hold, der passer til dit niveau, pris, alder samt hal og tidsrum for træning. 


Svømmehaller 
Vi har svømning i følgende svømmehaller:

Hillerødgade Bad og Hal - lukket pga. renovering frem til sommeren 2018
Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 380 cm dybt. 

Kirsebærhaven Skole
Kirsebærhaven 23, 2500 Valby
Bassinet er 17 meter langt, og der er mellem 90 og 120 cm dybt. 

Tingbjerg Svømmehal - Der er stadig plads på holdene! 
Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
Bassinet er 25 meter langt, og der mellem 90 og 360 cm dybt. 


Skt. Annæ Gymnasium - VI ER DERSVÆRRE BLEVET AFBOOKET TIDER HER. 
Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 180 cm dybt. 

Svømmehold og niveau

Vores hold er inddelt efter følgende kategorier, der afhænger af din tidligere erfaring med svømmetræning. Du skal vælge det hold, der passer til dit niveau, så vi kan indrette vores undervisning bedst muligt, så alle lærer at svømme og kan udvikle sig på deres niveau. 

Vandskræk:
Holdet er for kvinder, som ikke kan svømme en bane, som er bange for at være i vand, eller ikke kan / tør flyde uden hjælp. Du skal tilmelde dig dette hold, hvis du er helt nybegynder og aldrig har gået til svømning før. 

Begynder: 
Holdet er for begyndere som ikke har svømmet før og som ikke kan svømme på det dybe. Undervisningen foregår kun på den lave ende af bassinet. På dette hold vil der være fokus på at kunne flyde, svømme baner med plade og lette stilarter.

Letøvet:
Holdet er for letøvet svømmere, der har svømmet før, kan/tør flyde, ikke er bange for at komme ud på det dybe og som kan svømme en bane med plade uden at skulle stå på bunden. De første gange øves der på at føle sig sikker på det dybe, og herefter svømmes på det dybe.

Øvede: 
Holdet er øvede svømmere, som er gode svømmere, og som i undervisningen ønsker at svømme hele baner. For at kunne deltage på dette hold skal du kunne svømme på det dybe, ligesom du skal kunne svømme mindst 50 meter uden at røre bunden. Der svømmes ca. 400 meter pr. gang.

Rutine Piger: 
Holdet er for dig, som er ret skrap til svømning. Vi arbejder mindre med teknik, men mere med længere distancer. Du skal kunne svømme min 2 baner uden pause og være klar til at skulle svømme en del baner hver gang. Vi skal arbejde med starttider, tempo og udholdenhed. Holdet er til dig, som savner nye udfordringer.

Livredderhold: 
Dette er et nyt holdkoncept. Holdet er for dig, som er en rutineret svømmer, men savner nye udfordringer. Målet er at kunne bestå en opsynsprøve (livredderprøve for foreninger), og herefter kunne indgå i livredder-teamet i SheZone. Der undervises i dykning, bjærgning og svømning. 

Motionssvømning:
Motionssvømning er for dem, der allerede kan svømme på egen hånd, og som gerne vil svømme ekstra tid. På dette hold vil der ikke være undervisning, men deltagerne vil svømme på egen hånd. 

Aquafitness:
Vandgymnastik med musik på det dybe vand. Alle kan deltage, uanset niveau, idet man får store bælter på, så man ikke selv skal holde sig flydende. Man skal dog være tryg ved at være på det dybe.

Mor og datter: 
Holdet er for mødre og døtre, der gerne vil gå til svømning sammen. Der er fokus på, at i sammen bliver trygge i vandet. Undervisningen vil være en blanding af basale svømmeteknikker, leg og aquafitness øvelser, hvor alle kan være med.  

Svømmehold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172