Svømning

Hos SheZone har vi KUN kvindelige instruktører, og svømmehallen er åben KUN for SheZones medlemmer, imens der er undervisningen.
Vi har ikke fokus på konkurrence men på, at alle skal føle sig trygge i vandet. Vi har det sjovt samtidig med, at vi bliver dygtigere svømmere. 


Tilmelding  længere nede på siden, hvor du klikker på det hold, der passer til dit niveau, pris, alder samt hal og tidsrum for træning. Svømmesæsonen går fra september til og med maj, men der er løbende tilmeldinger, hvis der er plads på holdet.
Dette er for sæson 2018-2019. D.1. august bliver det muligt at tilmelde sig sæson 2019-2020 for medlemmer og 15. august for nye medlemmer. I juni opdaterer vi sæsonplanen for 2019-2020. 

Svømmehaller 

Vi har svømning i følgende svømmehaller:


Hillerødgade Bad og Hal  
Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 380 cm dybt. 

Kirsebærhaven Skole
Kirsebærhaven 23, 2500 Valby
Bassinet er 17 meter langt, og der er mellem 90 og 120 cm dybt. 

Tingbjerg Svømmehal 
Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
Bassinet er 25 meter langt, og der mellem 90 og 360 cm dybt. 

Skt. Annæ Gymnasium - VI ÅBNER HOLD HER SEPTEMBER 2019
Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 180 cm dybt. 


Svømmehold og niveau

Vores svømmehold er inddelt efter alder og trin-niveau. Det trin du tilmelder afhænger af den erfaring, som du har med svømmetræning, og om du er tryg i vandet. Du SKAL vælge det hold, der passer til dit niveau, så vi kan tilpasse undervisningen bedst muligt og hele holdet kan udvikle sig sammen. Hvis du tilmelder dig et hold, der ikke passer til dit niveau, så har instruktøren ret til at framelde dig holdet eller rykke dig over på et andet hold. 


Vores hold er inddelt efter følgende trin: 

Kvindesvømning trin 1 – Vandskræk
Trin 1 er for kvinder der er vandskræk og helt nybegynder i den lave ende af bassinet. Holdet er for dig, der aldrig har gået til svømning før, og som er usikker i vandet. Vi øver grundlæggende færdigheder som at komme i vandet, få hoved under vand samt svømme med og uden plade og bælte. Målet er at blive tryg i vand og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du kan ikke svømme og har ikke gået til svømning før
 
Kvindesvømning trin 2 – begynder på det lave
Trin 2 er for begyndere i den lave ende. Holdet er for dig, der er tryg i vandet men ikke har gået til svømning før. Vi øver grundlæggende tekniske færdigheder med og uden plade. Målet er at lære svømmeteknikker, stilarter og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du har svømmet før og tør have hovedet under vand
 
Kvindesvømning trin 3 – letøvet fra det lave til det dybe
Trin 3 er for letøvede kvinder, der er klar til at komme ud på det dybe vand. Du har gået til svømning før og er tryg i vandet. Der arbejdes fortsat med teknik, men også med at kunne svømme længere distancer og dykke. Svømningen vil foregå både på det lave og dybe vand.
Krav: Du skal kunne svømme crawlben, crawl og flyde, for at kunne starte på dette hold
 
Kvindesvømning trin 5 – motionssvømning med supervision på det dybe
Trin 5 holdet er for dig, som godt kan lide at svømme baner, og kan svømme selvstændigt – også på det dybe vand. Du er der for motionen og øve på egen hånd, men du har mulighed for at få supervision ift. dine svømmeteknikker.
 
Aquafitness på det dybe - i Hillerødgade, når den åbner 
Aquafitness er vandgymnastik med musik til på det dybe vand. Alle kan deltage, uanset niveua, idet man får store bælter på, så man ikke selv skal holde sig flydende. Man skal dog være tryg ved at være på det dybe.
 
Pigesvømning trin 1 – Nybegynder på det lave
Trin 1 er for nybegyndere i den lave ende. Holdet er for dig, der aldrig har gået til svømning før, og som er usikker i vandet. Vi øver grundlæggende færdigheder som at komme i vandet, få hoved under vand samt svømme med og uden plade og bælte. Målet er at blive tryg i vand og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du kan ikke svømme og har ikke gået til svømning før
 
Pigesvømning trin 2 – begynder på det lave
Trin 2 er for begyndere i den lave ende. Holdet er for dig, der er tryg i vandet men ikke har gået til svømning før. Vi øver grundlæggende tekniske færdigheder med og uden plade. Målet er at lære svømmeteknikker, stilarter og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du har svømmet før og tør have hovedet under vand
 
Pigesvømning trin 3 – letøvet fra det lave til det dybe 
Trin 3 er for letøvede piger der er klar til at komme ud på det dybe vand. Du har gået til svømning før og er tryg i vandet. Der arbejdes fortsat med teknik, men også med at kunne svømme længere distancer og dykke. Svømningen vil foregå både på det lave og dybe vand.
Krav: Du skal kunne svømme crawlben, crawl og flyde, for at kunne starte på dette hold.
 
Pigesvømning trin 4 – øvet på det dybe
Trin 4 er for øvede der er kan svømme uden bælte og plade på det dybe vand. Du har gået til svømning i flere år. Der arbejdes med at blive endnu bedre teknisk samt med tempo og distance.
Krav: Du skal kunne svømme crawl, ryg og brystsvømning, samt kunne svømme min 1 bane på langs uden pause
 
Pigesvømning trin 5 – rutine
Trin 5 er for dig, der er rutineret svømmer. Du vil gerne udfordre din teknik med distancer, hastighed og dyk. Vi skal arbejde med starttider, tempo og udholdenhed. Holdet er til dig, som savner nye udfordringer.
Krav: Du skal kunne svømme min 2 baner uden pause og være klar til at skulle svømme en del baner hver gang.

Mor/datter hold 
Holdet er for jer, som gerne vil gå til svømning sammen. I kan både være nybegyndere begge to eller kun datteren. Vi øver grundfærdigheder som at komme i vandet, få hovedet under vand samt svømme med og uden redskaber. Øvelserne er lege og samarbejdsøvelser for mor og datter. Målet er at blive tryg i vand og kunne svømme selvstændigt. 

 

Svømmehold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172