Yoga

Tilmeldingen er åben for forårssæsonen! 

Forår 2018 - Yoga 

I SheZone dyrker vi IKKE yoga som en religion, men udelukkende som træning, der giver øget styrke, smidighed og sundhed. Vi tilbyder yogahold for både piger og kvinder med de tre forskellige hold.
 
Teen Yoga - Starter 21/2 2018 - på Nørrebro 
Teen Yoga er trænig for både krop og sind for piger uanset niveau. Gennem fysiske øvelser arbejder vi med at skabe styrke, balance og smidighed, og vi oparbejder et kendskab til vores egen krop. Gennem mentale øvelser som meditation og afspænding arbejder vi med fokus, nærvær og vores evne til at 'tune ud' af hverdagens ræs. Det er et hold, hvor der er fokus på fællesskab, styrke, ro og glæde. 

Hatha Yoga - på Nørrebro - starter uge 8
Hatha Yoga er en træning, hvor man igennem forskellige øvelser styrker og smidiggør hele kroppen. Vi arbejder med opmærksomhed og åndedræt. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed og mentalt overskud, og skaber derigennem øget velvære. Holdet er for alle uanset niveau. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed.

Yoga For Alle - i Valby! Starter 27/2 2018
Til Yoga for Alle tilbyde introduktion til Hatha Yoga. Hatha Yoga er en træning, hvor man igennem forskellige øvelser styrker og smidiggør hele kroppen. Vi arbejder med opmærksomhed og åndedræt. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed og mentalt overskud, og skaber derigennem øget velvære. Holdet er for alle uanset niveau. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed.
                             

Yogahold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.


TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172