Yoga

Efterår 2017 - Yoga på Nørrebro!
I SheZone dyrker vi IKKE yoga som en religion, men udelukkende som træning, der giver øget styrke, smidighed og sundhed. Vi tilbyder yogahold for både piger og kvinder med de tre forskellige hold.
 
Teen Yoga 
Teen Yoga er træning for både kroppen, sindet og lattermusklerne for piger uanset niveau. Gennem fysiske øvelser arbejder vi med kroppens styrke, balance og smidighed, og vi oparbejder et kendskab til vores egen krop. Gennem mentale øvelser som meditation og afspænding arbejder vi med koncentration og vores evne til at "tune ud"og tage en pause fra hverdagens ræs. I Teen Yoga vil vi også prøve kræfter med cirkus-yoga og akrobatisk yoga, hvor vi udfordrer vores koordination og mod til at prøve lidt vilde ting af. Det er et hold, hvor der er fokus på fællesskab, fysisk/mental styrke og glæde.'

Hatha Yoga 
Hatha Yoga er en træning, hvor man igennem forskellige øvelser styrker og smidiggør hele kroppen. Vi arbejder med opmærksomhed og åndedræt. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed og mentalt overskud, og skaber derigennem øget velvære. Holdet er for alle uanset niveau. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed.
                             

Yogahold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

                                                                             

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172