Yoga


Yoga  forår 2019 

 

Hatha Yoga - på Nørrebro Park Skole, Nørrebro  

Hatha Yoga er en træning, hvor man igennem forskellige øvelser styrker og smidiggør hele kroppen. Vi arbejder med opmærksomhed og åndedræt. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed og mentalt overskud, og skaber derigennem øget velvære. Holdet er for alle uanset niveau. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed.

Torsdage på Nørrebro Park Skole første gang 28/2-19. Instruktør: Maria
 


Yoga - babyer velkommen - Osramhuset, Nørrebro = OBS! YOGALÆRER SKADET. Vi skriver ud, når vi ved, hvornår vi starter op igen! 

Forkæl dig selv med en fredsfyldt yogatime, som er for for dig der lige har født eller er på barsel. Timen vil have fokus på at skabe kontakt mellem krop og sind, genopbygge og styrke kroppen efter fødsel og skabe et fredfyldt pusterum i en travl hverdag. Yoga sekvensen vil være inspireret af hatha og pranala yoga. Timen afsluttes altid med afspænding i savasana. 

Osramhuset. Instruktør: Jullielouisa


Pigeyoga - Nørrebrohallen i samarbejde med Idrætslegepladsen

I samarbejde med idrætslegepladsen, fritidscenter ydre Nørrebro og Nørrebro United, tilbyder SheZone yoga for piger 9-10år.
Mød bare op i Nørrebrohallen. Holdet starter 15.45.

Første gang 10/1-19. Instruktør: Josefine
 

                             

Yogahold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.


TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172