FunFitness Yoga og Afspænding 

Yoga og Afspændning 

I SheZone elsker vi at bevæge os! Du behøver ikke være god til det, men bare gerne ville være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os, hvis du vil til en gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! 

 

Yoga for kvinder på Nørrebro Park Skole, torsdag kl. 18:30-19:45 med Maria

Hatha Yoga er en træning, hvor man igennem forskellige øvelser styrker og smidiggør hele kroppen. Vi arbejder med opmærksomhed og åndedræt. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed og mentalt overskud, og skaber derigennem øget velvære. Holdet er for alle uanset niveau. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed.

Flex Yoga for kvinder på Tingbjerg skole, fredag kl. 18:00-19:00 med Clara og Ida


Er holdet for dig, der venter på din datter er til svømning og som har lyst til at bruge ventetiden på at gøre noget godt for dig selv. Timen vil fokusere på en blanding af Hatha yoga og Triyoga, hvor der kontinuerligt arbejdes med åndedrættet. Gennem forskellige øvelser øges kroppens fleksibilitet,og smidighed og muskler, sener og ligamenter styrkes. Holdet er for alle kvinder, uanset niveau, der ønsker fysisk og mental velvære.  
  

 

Pigeyoga - i samarbejde med idrætslegepladsen, tirsdag kl. 16:30-17:30 med Denise

I samarbejde med Idrætslegepladsen, Fritidscenter ydre Nørrebro og Nørrebro United, tilbyder SheZone yoga for piger. Du vil blive undervist i forskellige former for yoga, herunder bl.a. Hatha yoga, Vinyasa yoga og Yin Yoga. Timen vil fokusere på en legende tilgang, hvor du gennem forskellige øvelser vil du få styrket og smidiggjort kroppen og hvor fællesskabet og det have det sjovt vægtes højt.   
                             

Yogahold og Afspændning - tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.


TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172