Velkommen i SheZone! 

Tilmelding for tidligere medlemmer åbner onsdag d. 4/8 kl 10.00.
Tilmelding for nye medlemmer åbner mandag d. 16/8 kl 10.00


SheZone er en socialt idrætsforening for alle kvinder og piger. Vi arbejder for at sikre, at foreningsfællesskabet er muligt for alle. SheZone er en folkeoplysende forening i Københavns Kommune, der er drevet af frivillige. Vi gør alt for at involvere, inkludere og udvikle os, så vi sikrer de bedste muligheder for de frivillige og for medlemmerne. 


Vil du være med?

Du bliver medlem af SheZone ved at tilmelde dig et hold. 
Du klikker på HOLD og vælger mellem SVØMNING, FunFitness Puls og Styrke, FunFitness Yoga og Afspænding og FunFitness Dans  
På hver side finder du holdene nederst på siden, hvor du kan klikke på holdet. Derefter kommer der en grå boks op med en knap, der hedder "Tilmeld". Klik her og du kommer videre til tilmelding og betaling. 

På dans, fitness og yoga hold har du mulighed for at komme til prøvetræning, før du tilmelder dig. Skriv til info@shezone.dk for en prøvetræning, eller find os på Motivu!

På svømmeholdene har vi ikke prøvetræning, da vi har ansvar for din sikkerhed i hallen, og vi derfor skal have dig tilmeldt med oplysninger først. Du har to 3 uger fortrydelsesret fra sæsonopstart, hvis du finder ud af, at holdet ikke er for dig. 

Alle vores frivillige glæder sig til at byde velkommen til dig i hallen. 
Hvis du har spørgsmål, du ikke kan finde svaret på, så skriv eller ring til os. 
 

 

SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172