FunFitness Dans 

 

DANS

I SheZone elsker vi at danse! Du skal ikke være god til det, men gerne vil være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig. Tag din veninde i hånden og prøv det! Nedenunder kan du læse om de forskellige hold og nederst på siden finder du tilmelding. 
 

Crossdance i Korsgadehallen, onsdag kl. 17:30-19.00 med Amanda

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt! Holdet er for alle både begyndere og øvede - alle kan være med, i alderen 16-99 år. 
 

OBS: Grundet corona-situationen vil der i denne sæson være færre pladser på holdene, og instruktørerne vil i deres holdplanlægning tage højde for at mindske muligheden for smittespredning. Vi beder alle om at være klædt om hjemmefra, fremfor at bruge omklædningsrummene. Udvis omtanke og hold afstand, så vidt muligt.

Det er vigtigt for helbredet at bruge kroppen og bevæge sig, men vi skal passe på hinanden imens vi gør det! :-) 

Dansehold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILMELD DIG HERUNDER

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172