FunFitness

I SheZone elsker vi at bevæge os! Du behøver ikke være god til det, men bare gerne ville være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig, og du kan skrive til os, hvis du vil til en gratis prøvetræning. Tag din veninde i hånden og prøv det! FunFitness er et koncept udviklet af SheZone. Det vigtigste grundprincip i FunFitness er, at alle kan være med. Det skal være sjov og legende og fællesskabet skal være i fokus. Vi skal selvfølgelig bevæge os og udfordre, hvad kroppen kan, så man også bliver mentalt udfordret. 

FunFitness Yoga 

Vores Yoga-hold styrker og smidiggør hele kroppen. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed, mentalt overskud og velvære. Holdene er for alle uanset niveau.
Tilmeld dig

FunFitness Dans

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er vores dansehold lige noget for dig. Du træner hele kroppen og forbrænder en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt! 

FunFitness Puls og Styrke

Puls og Styrke er for dig, der gerne vil have det sjovt i et træningsfællesskab med fokus på styrke, kondi og smidighed. Det bliver med fart over feltet til god musik, og du lærer at styrke kroppen. Alle kan være med. 
Tilmeld dig

Landhold til halv pris?

Hvis du allerede går til svømning, kan du gå på et af vores landhold til halv pris. Vores landhold finder du under FunFitness

For at få holdet til halv pris skal du sende en mail til info@shezone.dk med overskriften "landhold til halv pris" - skriv dit medlems ID, så sørger vi for, at du kan tilmelde dig holdet til halv pris. 

VIGTIGT! Du kan kun få halv pris, hvis du kontakter os og får en bekræftelse på, at du kan tilmelde dig et landhold. Først derefter kan du tilmelde dig til halv pris. 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172