FunFitness Dans

I SheZone elsker vi at danse! Du skal ikke være god til det, men gerne vil være en del af fællesskabet og med på holdet. Vores instruktører tager godt imod dig. Tag din veninde i hånden og prøv det! Nedenunder kan du læse om de forskellige hold og nederst på siden finder du tilmelding.  I denne sæson har vi crossdance på Nørrebro.

 

Tilmelding til forårssæsonen 2022 åbner 1. december for medlemmer og 8. december for nye!  

Latin Fitness 16+ år

Kan du lide at danse simple koreografier til god musik og få en masse sved på panden? Så er Latin Fitness lige noget for dig! Latin Fitness har fokus på at have det sjovt, mens man træner hele kroppen, får pulsen op og forbrænder en masse kalorier. 

Jeres instruktør - Sandra - har erfaring med  mange forskellige dansetyper. Det vil afspejle sig i træningen, hvor aldrig én træning er den samme. Træningen er tilrettelagt så alle kan være med uanset niveau.  

Holdet foregår i Korsgadehallen på Nørrebro.

Crossdance 16+ år

Kan du lide god musik, som du kan synge med på, simple koreografier og masser af sved på panden? Så er Crossdance lige noget for dig. Kort sagt er Crossdance det perfekte mix af dance, bodytoning, cardio og balance, der lader dig træne hele kroppen, forbrænde en masse kalorier - alt sammen mens du har det super sjovt! Holdet er for alle både begyndere og øvede - alle kan være med, i alderen 16-99 år. 

OBS. Udbydes ikke i forårssæsonen 2022

Rytmik og dans 8-12 år

Hvis du kan lide at bevæge dig til musik og du er mellem 8-12 år, så er det her et hold for dig. På det her hold finder vi din indre danseglæde frem, og du får hjælp til at  bedre bruge din krop til at udtrykke dig selv. Vi kommer at arbejde med at styrke kroppen, lære teknikker for hurtigere og større bevægelser, og vi kommer at arbejde med fleksibilitet. Holdet er for piger som vil bevæge sig til musik på nye måder sammen med andre - uanset om du er en erfaren dansere, eller om du aldrig har danset før.

OBS. Udbydes ikke i forårssæsonen 2022
 

Mor-datter dans

Holdet her handler om dans, glæde og massere af sjov kombineret med teknik, sved på panden og girlpower. Vi starter med en samlet opvarmning og måske en lille øvelse og går så hvert til sit, og så mødes vi til slut og strækker lidt ud og slutter af.
 
Hos børnene vil der være fokus på motorik, rytme og smidighed til god musik. Hos mødrene vil der være fokus på styrkelsen af kvinden i form af dans uden nogle krav andet end at nyde musikken og bevægelserne. 
 
OBS!! Du tilmelder både din datter og dig selv - dvs. I tilmelder jer to gange og betaler 2*250kr. Har du to døtre, der skal med, tilmelder du jer alle tre hver for sig og betaler 3*250kr.  

OBS. Udbydes ikke i forårssæsonen 2022

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, trykker du tilmeld. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 17 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Haller

Korsgadehallen
Korsgade 29, 2200 København

Energicenter Voldparken
Kobbelvænget 65, 2700 København

Landhold til halv pris?

Hvis du allerede går til svømning, kan du gå på et af vores landhold til halv pris. Vores landhold finder du under FunFitness

For at få holdet til halv pris skal du sende en mail til info@shezone.dk med overskriften "landhold til halv pris" - skriv dit medlems ID, så sørger vi for, at du kan tilmelde dig holdet til halv pris. 

VIGTIGT! Du kan kun få halv pris, hvis du kontakter os og får en bekræftelse på, at du kan tilmelde dig et landhold. Først derefter kan du tilmelde dig til halv pris. 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172