FunFitness Puls og Styrke

 

Puls og Styrke 

Puls og Styrke er for dig, der gerne vil have det sjovt i et træningsfællesskab med fokus på styrke, kondi og smidighed. Det bliver med fart over feltet til god musik, og du lærer at styrke kroppen. Alle er velkomne uanset niveau, og I kan selv være med til at byde ind! I denne sæson har vi HIIT-hold på Nørrebro og i Husum.
    

FunFitness HIIT 15-25 år
HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er effektiv styrke- og pulstræning bestående af korte perioder med intense øvelser. Uanset om træning er nyt for dig eller ej, så kan du være med på vores HIIT hold i SheZone. Holdet er for dig, der gerne vil ud og være fysisk aktiv sammen med andre unge piger/kvinder, og for dig, der ønsker at være en del af idrætsfællesskab. 

Specielt for holdet i EnergiCenter Voldparken

På dette specielle HIIT hold arbejder vi med mental sundhed, fællesskab og et præstationsfrit rum. Generelt er der være fokus på, at alle kan være med, uanset hvor meget træningserfaring man har. Træningen tilrettelægges, så du kan finde et frirum og opleve sammenhold.

Puls og Styrke hold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, skal du også melde dig til herunder. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet. Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen.

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder, at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 51 - Juleferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172