FunFitness Puls og Styrke

Puls og Styrke er for dig, der gerne vil have det sjovt i et træningsfællesskab med fokus på styrke, kondi og smidighed. Det bliver med fart over feltet til god musik, og du lærer at styrke kroppen. Alle er velkomne uanset niveau, og I kan selv være med til at byde ind! I denne sæson har vi HIIT-hold på Nørrebro og i Husum.

 

Tilmelding til forårssæsonen 2022 åbner 1. december for medlemmer og 8. december for nye! 

FunFitness HIIT 15+ år

HIIT (Høj Intensiv Interval Træning) er effektiv styrke- og pulstræning bestående af korte perioder med intense øvelser. Uanset om træning er nyt for dig eller ej, så kan du være med på vores HIIT hold i SheZone. Holdet er for dig, der gerne vil ud og være fysisk aktiv sammen med andre unge piger/kvinder, og for dig, der ønsker at være en del af idrætsfællesskab. 

Holdet foregår i Spejlsalen i Hillerødgade bad og hal.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, trykker du tilmeld. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 17 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Haller

Hillerødgade Bad og Hal, spejlsalen 
Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro

Energicenter Voldparken
Kobbelvænget 65, 2700 København
 

Landhold til halv pris?

Hvis du allerede går til svømning, kan du gå på et af vores landhold til halv pris. Vores landhold finder du under FunFitness

For at få holdet til halv pris skal du sende en mail til info@shezone.dk med overskriften "landhold til halv pris" - skriv dit medlems ID, så sørger vi for, at du kan tilmelde dig holdet til halv pris. 

VIGTIGT! Du kan kun få halv pris, hvis du kontakter os og får en bekræftelse på, at du kan tilmelde dig et landhold. Først derefter kan du tilmelde dig til halv pris. 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172