FunFitness Yoga

Vores Yoga-hold styrker og smidiggør hele kroppen. Vi træner koncentrationen og evnen til at være nærværende. Øvelserne, roen og fordybelsen hjælper dig frem mod en bedre kropsbevidsthed, mentalt overskud og velvære. Holdene er for alle piger/kvinder uanset niveau.

 

Vi åbner for tilmeldingen til den nye sæson den 8. august for nye medlemmer og den 26. juni for eksisterende medlemmer!

FunFitness Yin-Yoga 15+ år

På dette yin-yogahold arbejder vi med at strække og afspænde bindevævet. Det er en stille yoga-form, hvor vi sidder i stillingerne i mellem 2-8 minutter. Vi arbejder derfor med din smidighed og indre ro. En gang imellem vil der også blive undervist i Yang yoga som er en hurtigere og mere styrkebaseret yoga-form - dog vil yin yoga være den primær yoga der bliver undervist i på holdet.
Ann tager dig igennem timen, og du vil efter kort tid mærke en ro inde i kroppen. 

Generelt er der fokus på, at alle kan være med, uanset hvor meget træningserfaring man har. Træningen tilrettelægges, så du kan finde et frirum, opleve sammenhold, opbygge selvtillid og få balance i krop, sind og sjæl. Vi dyrker ikke Yoga som en religion, men udelukkende som træning der giver øget styrke, smidighed og sundhed. 

Holdet foregår på Nørrebro Park skole.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, trykker du tilmeld. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 17 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Haller

Nørrebro Park Skole
Jagtvej 34, 2200 København N

Korsgadehallen
Korsgade 29, 2200 København N

Landhold til halv pris?

Hvis du allerede går til svømning, kan du gå på et af vores landhold til halv pris. Vores landhold finder du under FunFitness

For at få holdet til halv pris skal du sende en mail til info@shezone.dk med overskriften "landhold til halv pris" - skriv dit medlems ID, så sørger vi for, at du kan tilmelde dig holdet til halv pris. 

VIGTIGT! Du kan kun få halv pris, hvis du kontakter os og får en bekræftelse på, at du kan tilmelde dig et landhold. Først derefter kan du tilmelde dig til halv pris. 
 
Få en forsmag på SheZones yoga hold på Nørrebro Park Skole - hver torsdag kl. 18-19 med vores dygtige instruktør Ann!
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172