Ofte stillede spørgsmål

På denne side finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, vi modtager. Du finder svaret på hvert enkelt spørgsmål ved at klikke på det, så vil svaret fremgå i en ny grå firkant under spørgsmålet.

 

Er dit spørgsmål ikke på nedenstående liste, så er du velkommen til at kontakte os her.

 

SheZones hold kører i det, der kaldes sæsoner. Det vil sige, at vi tilbyder undervisning i perioden september til maj. SheZone starter nye hold én gang årligt i starten af september.
Du kan let tilmelde dig SheZones hold her på hjemmesiden ved at klikke på 'Hold'. Find derefter det hold, du gerne vil tilmelde dig, og klik på det. Hvis der er ledige pladser, så kan du tilmelde dig holdet. Læs teksten grundigt igennem, inden du trykker tilmeld. 

Er du allerede medlem af SheZone, så kan du nu tilmelde dig holdet ved at logge ind med din e-mail eller dit mobilnummer samt din adgangskode. Hvis du ikke tidligere har gået på SheZones hold, så skal du først registrere dig som medlem i boksen til venstre på skærmen.

Husk, at hvis du tilmelder et barn, så skal barnet tilmeldes i sit eget navn og med egen fødselsdag. Efter du er logget ind, skal du betale for din plads på holdet med et Dankort eller et andet godkendt betalingskort.
Hvis der ikke er ledige pladser på det ønskede hold, så kan du skrive dig på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste til SheZones hold.
Du kan selv tjekke, hvor du står på ventelisten ved at logge ind på MEDLEMSLOGIN på denne hjemmeside. Her kan du se alle de hold, som du er tilmeldt eller står på venteliste til.
Du finder det ønskede hold under 'Hold'. Når du klikker på det, så kan du se en beskrivelse af holdet i højre side af skærmen. Her står der blandt andet, hvor mange ledige pladser, der er på holdet.

Hvis du ser et negativt tal, eksempelvis -12 ud af 20 pladser, så er der 12 personer på venteliste. Er der i stedet et positivt tal, eksempelvis 4 ud af 20 ledige pladser, så betyder det, at der er 4 ledige pladser på holdet.
Kontingentet tilpasses løbende så det beløb de ser på tilmeldingen er det du skal betale.
På dans, fitness og yoga hold har du mulighed for at komme til prøvetræning, før du tilmelder dig. Skriv til info@shezone.dk for en prøvetræning.
På svømmeholdene har vi ikke prøvetræning, da vi har ansvar for din sikkerhed i hallen, og vi derfor skal have dig tilmeldt med oplysninger først.
Nej det må du ikke, og du må af sikkerhedsgrunde heller ikke selv være tilstede under din datters undervisning. I SheZone har vi en regel om, at der ikke må være tilskuere tilstede under undervisningen, da dette distraherer både svømmerne og trænerne.
Du er altid velkommen til at kontakte os.
Nej, det kan du ikke. SheZone er en frivilligdrevet forening i København. Derfor har vi ikke har vores egne svømmehaller og sale. Vi låner vores faciliteter af kommunen. Vi har fra sæsonstart adgang på nogle specifikt aftalte datoer igennem sæsonen, og kan derfor ikke tilbyde nye svømmetimer ved aflysninger. Af og til skal kommunen selv bruge svømmehallen eller salen, og på helligdage er disse lukket. 

Det betyder, at vi kan blive nødt til at aflyse undervisningen enkelte gange. Hvis undervisningen bliver aflyst pga. helligdage eller kommunalt brug af hallen/salen, vil vi informere om dette i så god tid som muligt. 

Derudover kan der forekomme sygdom blandt vores instruktører. I det tilfælde forsøger vi så vidt muligt at finde en vikar, der kan tage sig af undervisningen, men der kan forekomme aflysninger pga. sygdom. Derudover kan der forekomme aflysninger fra Københavns Kommune, i tilfælde af opkast eller afføring i badevandet, som tager flere dage at udbedre. 

Du må forvente, at der vil ske aflysninger i løbet af en sæson. Prisen på kontingentet er sat lavt for at tage hensyn til disse aflysninger og for at sørge for at alle kan være med.

Prisen dækker i øvrigt et medlemskab af foreningen SheZone (og dermed muligheden for at deltage i foreningens aktiviteter mm.) og ikke et fast antal undervisningstimer.
Hvis du ikke længere kan gå på dit hold pga. sygdom, og hvis du har en lægeattest på dette, så kan du få tilbagebetalt kontingent ved at kontakte os.
Hvis du af andre årsager ikke længere ønsker at følge undervisningen, så er det desværre ikke muligt at få tilbagebetalt dit kontingent.
Hvis du er tilmeldt et svømmehold i SheZone kan du få halv pris på alle vores danse-, fitness- og yogahold. Det gør du ved at skrive til info@shezone.dk inden du tilmelder dig. Så noterer vi din rabat, og så kan du bagefter tilmelde dig. 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172