Svømning 7-16 år

I SheZone har vi svømmehold for alle - både dem der aldrig har lært at svømme og de mere garvede svømmere. Vi har fokus på, at alle får en god oplevelse med svømning, og derfor er vores hold opbygget omkring tryghed og socialt samvær. Vores svømmehold er inddelt efter alder og trin-niveau. Det trin du tilmelder afhænger af den erfaring, som du har med svømmetræning, og om du er tryg i vandet. Hos SheZone har vi KUN kvindelige instruktører, og svømmehallen er åben KUN for SheZones medlemmer, imens der er undervisning. Vi har ikke fokus på konkurrence, men på at alle skal føle sig trygge i vandet. Vi har det sjovt, samtidig med at vi bliver dygtigere svømmere. 

 

Tilmelding for sæson 23/24 åbner den 8. august kl. 10 for helt nye medlemmer! Hvis du allerede er medlem af SheZone nu, så kan du gentilmelde dig 26. juni kl. 10.


Tilmelding findes længere nede på siden, hvor du klikker på det hold, der passer til dit niveau, pris, alder samt hal og tidsrum for træning. Svømmesæsonen går fra september til og med maj, men der er løbende tilmeldinger, hvis der er plads på holdet.

Hvilket niveau skal jeg vælge?

Vores svømmehold er inddelt efter alder og trin-niveau. Det trin du tilmelder afhænger af den erfaring, som du har med svømmetræning, og om du er tryg i vandet. Du SKAL vælge det hold, der passer til dit niveau, så vi kan tilpasse undervisningen bedst muligt og hele holdet kan udvikle sig sammen. Hvis du tilmelder dig et hold, der ikke passer til dit niveau, så har instruktøren ret til at framelde dig holdet eller rykke dig over på et andet hold. 

Vores hold er inddelt efter følgende trin: 

Trin 1 - Begynder på det lave
Trin 1 er for nybegyndere i den lave ende. Holdet er for dig, der aldrig har gået til svømning før, og som er usikker i vandet. Vi øver grundlæggende færdigheder som at komme i vandet, få hoved under vand samt svømme med og uden plade og bælte. Målet er at blive tryg i vand og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du kan ikke svømme.
 
Trin 2 – Letøvet fra det lave til det dybe
Trin 2 er for letøvede piger der er klar til at komme ud på det dybe vand. Du har gået til svømning før og er tryg i vandet. Der arbejdes fortsat med teknik, men også med at kunne svømme længere distancer og dykke. Svømningen vil foregå både på det lave og dybe vand.
Krav: Du skal kunne svømme crawlben, crawl og flyde, for at kunne starte på dette hold.
 
Trin 3 – Øvet på det dybe
Trin 3 er for øvede der er kan svømme uden bælte og plade på det dybe vand. Du har gået til svømning i flere år. Der arbejdes med at blive endnu bedre teknisk samt med tempo og distance.
Krav: Du skal kunne svømme crawl, ryg og brystsvømning, samt kunne svømme min 1 bane på langs uden pause

Hvordan tilmelder jeg mig?

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, trykker du tilmeld. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Svømmehaller

Hillerødgade Bad og Hal  
Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 380 cm dybt. 

Tingbjerg Svømmehal 
Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
Bassinet er 25 meter langt, og der mellem 90 og 360 cm dybt. 
 

Landhold til halv pris?

Hvis du allerede går til svømning, kan du gå på et af vores landhold til halv pris. Vores landhold finder du under FunFitness

For at få holdet til halv pris skal du sende en mail til info@shezone.dk med overskriften "landhold til halv pris" - skriv dit medlems ID, så sørger vi for, at du kan tilmelde dig holdet til halv pris. 

VIGTIGT! Du kan kun få halv pris, hvis du kontakter os og får en bekræftelse på, at du kan tilmelde dig et landhold. Først derefter kan du tilmelde dig til halv pris. 
 
Kontakt os
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 30302172, eller via formularen herunder.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
SheZone

Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V

Telefon: 30302172
E-mail: info@shezone.dk
CVR: 30026993

Sponsorer

  
SheZone | Vester Voldgade 100, 1.sal | 1552 København K | Tlf.: 30302172