Svømning

Hos SheZone har vi KUN kvindelige instruktører, og svømmehallen er åben KUN for SheZones medlemmer, imens der er undervisning.
Vi har ikke fokus på konkurrence, men på at alle skal føle sig trygge i vandet. Vi har det sjovt, samtidig med at vi bliver dygtigere svømmere. 


Tilmelding findes længere nede på siden, hvor du klikker på det hold, der passer til dit niveau, pris, alder samt hal og tidsrum for træning. Svømmesæsonen går fra september til og med maj, men der er løbende tilmeldinger, hvis der er plads på holdet.


Svømmehaller 

Vi har svømning i følgende svømmehaller:


Hillerødgade Bad og Hal  
Sandbjerggade 35, 2200 Nørrebro
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 380 cm dybt. 

Kirsebærhaven Skole
Kirsebærhaven 23, 2500 Valby
Bassinet er 17 meter langt, og der er mellem 90 og 120 cm dybt. 

Tingbjerg Svømmehal 
Skolesiden 2, 2700 Brønshøj
Bassinet er 25 meter langt, og der mellem 90 og 360 cm dybt. 

Skt. Annæ Gymnasium 
Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
Bassinet er 25 meter langt, og der er mellem 90 og 180 cm dybt. 


Svømmehold og niveau

Vores svømmehold er inddelt efter alder og trin-niveau. Det trin du tilmelder afhænger af den erfaring, som du har med svømmetræning, og om du er tryg i vandet. Du SKAL vælge det hold, der passer til dit niveau, så vi kan tilpasse undervisningen bedst muligt og hele holdet kan udvikle sig sammen. Hvis du tilmelder dig et hold, der ikke passer til dit niveau, så har instruktøren ret til at framelde dig holdet eller rykke dig over på et andet hold. 

Vores hold er inddelt efter følgende trin: 

Pigesvømning trin 1 - Begynder på det lave
Trin 1 er for nybegyndere i den lave ende. Holdet er for dig, der aldrig har gået til svømning før, og som er usikker i vandet. Vi øver grundlæggende færdigheder som at komme i vandet, få hoved under vand samt svømme med og uden plade og bælte. Målet er at blive tryg i vand og kunne svømme selvstændigt.
Krav: Du kan ikke svømme.
 
Pigesvømning trin 2 – Letøvet fra det lave til det dybe
Trin 2 er for letøvede piger der er klar til at komme ud på det dybe vand. Du har gået til svømning før og er tryg i vandet. Der arbejdes fortsat med teknik, men også med at kunne svømme længere distancer og dykke. Svømningen vil foregå både på det lave og dybe vand.
Krav: Du skal kunne svømme crawlben, crawl og flyde, for at kunne starte på dette hold.
 
Pigesvømning trin 3 – Øvet på det dybe
Trin 3 er for øvede der er kan svømme uden bælte og plade på det dybe vand. Du har gået til svømning i flere år. Der arbejdes med at blive endnu bedre teknisk samt med tempo og distance.
Krav: Du skal kunne svømme crawl, ryg og brystsvømning, samt kunne svømme min 1 bane på langs uden pause
 
OBS! Corona-restriktioner for svømning i SheZone

Vi vil gerne gøre det så sikkert og trygt som muligt at gå til svømning i SheZone! Vi følger Københavns Kommunes retningslinjer for foreningers brug af svømmehaller, og det medfører en del ændringer. Vi håber på jeres forståelse og samarbejde, så vi kan tilbyde svømning til så mange som muligt. Vi forbeholder os dog retten til at ændre på antal deltagere på holdene, og afvise enkelte medlemmer, hvis nedenstående ikke efterleves. 

- Forældre må IKKE komme ind i eller opholde sig i omklædningsrum og baderum, men skal aflevere børn UDENFOR svømmehallen, og hente udenfor svømmehallen. Det betyder, at dit barn selv skal kunne klæde om og gå i bad, også første gang. Der vil være frivillige instruktører til stede, til at hjælpe dit barn :-)

 
- Vi tilbyder IKKE badeforhæng i år, men ALLE skal stadig i bad inden svømning, UDEN badetøj. Vi anbefaler at man anskaffer sig en badekjole, hvis man gerne vil kunne dække sig til imens man bader.
 
- Ingen afvaskning med sæbe/shampoo efter svømning. Man må skylle sig hurtigt, og herefter forlade baderummet, så andre kan komme til og vi undgår overlap. 
 
- Vi kan ikke tilbyde redskaber i år. Af sikkerhedsmæssige årsager skal dit barn skal være mindst 110cm højt, eller medbringe egne badevinger/bælte. Vi forbeholder os retten til at afvise dit barn, hvis dette ikke overholdes.

Svømmehold og tilmelding

Hvis du allerede er medlem og tidligere har været tilmeldt et hold hos SheZone, tilmelder du dig ved at klikke på det ønskede hold og derefter logge ind med dit mobilnummer eller e-mail adresse og betale.

Hvis du er ny hos SheZone, trykker du tilmeld. Du skal udfylde navn, adresse, mobilnummer, e-mail samt fødselsdato på den, der skal gå på holdet.  Hvis fx Aya på 7 år skal tilmeldes, skal der står Ayas navn, adresse og fødselsdato, men mors mobilnummer og e-mail adresse. Du vil få tilsendt en bekræftelse inklusiv din adgangskode på e-mail, på den e-mail du registrerer ved tilmeldingen

Ferie
Vi følger skolernes ferie, hvilket betyder at vi ikke har undervisning i de følgende uger:
Uge 42 - Efterårsferie
Uge 52 - Juleferie
Uge 7 - Vinterferie
Uge 15 - Påskeferie
Derudover er der ikke undervisning på helligdage.

TILBUD Hvis du allerede går til svømning, kan du tilmelde dig et af vores andre aktivitetshold til halv pris.
SheZone | info@shezone.dk | Tlf.: 30302172